Tänä kesänä Eerolassa on mahdollisuus virkistyä ja rentoutua joogan ja yrttihoitojen merkeissä. Jooga ja hoitavat yrtit ovat tärkeitä polkuja kohti kokonaisvaltaista kehon ja mielen terveyttä. Kokonaisvaltainen terveys on puolestaan yksi henkisen hyvinvoinnin, Eerolan tämän kesän teeman, osa ja edellytys.

Hiljattain Orivedelle muuttanut Taina Peltonen on käynyt yrttien hoitokäyttöön laajasti perehdyttävän fytoterapeuttikoulutuksen Frantsilan luomuyrttitilalla 2014-2016 ja opiskellut Iyengarjoogan opettajakoulutuksessa vuosina 2013-2016.

Yrttihoidot

Taina tekee tilauksesta yrttihoitoja Eerolassa tämän kesän ajan (1.7.2017 alkaen). Tarjolla on kolme erilaista hoitokokonaisuutta. Taina voi tehdä myös asiakkaan erityisiin vaivoihin ja tarpeisiin räätälöidyn yrttihoidon. Tällöin Taina haastattelee asiakkaan etukäteen voidakseen suunnitella juuri hänelle sopivan hoidon (Mikäli haluat juuri sinulle räätälöidyn hoidon, katso yhteystiedot alla).

Hoitokokonaisuudet:

  • Rentouttava ayurvedinen pää- ja kasvohoito 45 min,
  • Haluttaessa asiakkaan valitsema eteerinen öljy huonetuoksuna
  • Hoitoa tehostavat lämpöpakkaukset jaloissa/munuaisalueella/maksan alueella
  • Virkistävä yrttijalkakylpy ja rentouttava ja energisoiva koko vartalon hierontakäsittely: ‘baba massage’
  • Selän, ja tarpeen mukaan niskan, hartia-alueen, käsien hieronta klassisen ja mobilisoivan hieronnan otteita ja yrttilinimenttejä/hierontaöljyjä käyttäen 1h 15min

Kaikissa hoidoissa käytetään (mahdolliset allergiat huomioiden) niihin sopivia yrttejä ja yrttituotteita, esimerkiksi yrttipohjaisia hierontaöljyjä.

Ota yhteyttä ja varaa aika!

040 176 9828

tkpeltonen@gmail.com

Kesäjoogaa Eerolassa

Tervetuloa mukaan kesäisiin joogahetkiin Eerolassa! Taina Peltonen ohjaa iyengartyylistä joogaa, joka avaa kehon jumeja, selkeyttää mieltä, ja antaa kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen.

Joogasessiot heinäkuun alusta lähtien joka kesälauantai (paitsi 15.7.) sään mukaan joko Eerolan pihalla tai hiljentymishuoneessa klo 10-11. Jooga sopii kaikille perusterveille (Mikäli sinulla on terveysongelmia ja haluaisit silti osallistua, ota yhteyttä Tainaan 040 176 9828/ tkpeltonen@gmail.com). Päälle rennot vaatteet (esim. trikoot ja t-paita), ja mukaan joogamatto/ voimistelualusta, jos sellaisen omistat, sekä viltti.

Joogakerran hinta on 7€. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita – tule silloin kun pääset!