Vieraskirja

Vieraskirjasta poimittua

”Lastenlasten serkustapaaminen Eerolan ihastuttavassa miljöössä. Lämpimät kiitoksemme herkullisista aterioista ja hyvästä palvelusta isäntäväelle. Jasminille erikoiskiitokset upeasta runoesityksestä. Hyvää kesää koko Eerolan väelle.

 ღ

”Hei ja kiitos teille kaikille aivan mahtavasta  tilaisuudesta  siellä Eerolassa. Ruoka oli hyvää ja palvelu niin ystävällistä. Kaikki viihtyivät ja kehuivat! Aurinkokin suosi meitä… Välitä iloiset terveiset koko perheelle!”

 ღ

”Kiitos! Paljon on tapahtunut vuoden aikana. Hienoa. Upea rauhallinen, runollinen ja taiteellinen paikka.”

 ღ

”Sydämellinen kiitokseni. Todella upea Lehdokki. Olen saanut nauttia työntäyteisestä lomasta. Kolme ja puoli vuotta sitten viimeksi olin täällä. Enkeleitä elämäänne.”

 ღ

”Viihtyisä ja rauhallinen paikka, henkilökunta mukavaa ja aamupala hyvää.”

 ღ

”Suomalaista maalaisidylliä parhaimmillaan.”

 ღ

”Juuri meille sopiva paikka, ihanteellinen. Motivoiva, inspiroiva. Rauhallinen, huokui vanhaa ystävyyttä. Energiat kohdallaan. Suositellaan muillekin. Talon tytär hurmaava runotyttö. Ystävällisyys oli läsnä.”

 ღ

”Henkilökunta hyväntuulinen ja joustava. Aivan suurenmoinen aamiainen puiston huvimajassa!”

 ღ

”Ruoka hyvää ja leipä tuoretta sekä lämmintä. Tee hyvin haudutettua. Aitta romanttinen”

 ღ

”Taianomaisen kaunis miljöö maaseudun rauhassa. Kaunis, suuri ja hyvin hoidettu pihapiiri kauniine yksityiskohtineen ja kukkineen. Mukava, osaava ja asiakasystävällinen henkilökunta. Makoisa ruoka kruunasi illan. Ja upeat ruokailu- ja juhlatilat pisteenä i:n päälle.”

 ღ

”Ruoka maukasta, asiakasta hemmoteltiin pienillä erikoisuuksilla.”

 ღ