Metsäkellintä on suomalaisista juurista ja suomalaisesta metsäyhteydestä kehitetty ja nykypäivään tuotu sekä tulevaisuutta luova metsälääketieteellinen menetelmä, jota sävyttää metsän syvä kunnioitus ja yhteistyö metsäluonnon kanssa. Se on yhteisöllinen, voimaantumisen mahdollistava ilohurvittelu luonnollisen elinvoiman lisäämiseen.

”Metsäkellinnällä päästämme luovuuden vapauteen, löydämme sisältämme innostuvan intohimoisen toimintakyvyn ja virittäydymme yhdessä metsän kanssa arvostavan myötätuntoisen, aikaansaavan leppoisan ja terveyttä ylläpitävän elämänasenteiden taajuuksille.”

Puuhengitys on syväyhteyden luomista omaan itseen ja metsäluontoon – yhteydenluomista omaan syvätajuntaan ja sitä kautta metsätajunnan avautumista.

Terveyttä metsästä -kurssilla hypätään metsäkellinnän™ ja puuhengitysen® voimaannuttavaan maailmaan. Kurssilla opitaan käyttämään metsäluontoa apuna oman kokonaisvaltaisen hyvinvointimme ylläpidossa. Metsäkellintään ja puuhengitykseen perehdytään niiden kehittäjän, Mirja Nylanderin, opastuksella.

Ohjelma

klo 13 Kuinka hyödynnän metsäluontoa hyvinvointini ylläpidossa – kokemuksellinen kellinääriluento mielikuvamatkoineen

klo 14 Metsähyppely, jonka aikana rinkityöskentelyä, aikomusenergian virittelyä, aivojen ja kehon avausta mm. takaperin taapertaen, ilovirityksiä ja metsäkasvitietoutta sekä pieni virittävä puuhengitys

klo 15 Metsäinen kahvi- ja yrttijuomatauko

klo 15.30 Metsähyppely osa II, jonka aikana rinkityöskentelyä, sielun temppelin kuulostelua, puuhengitystä ja puumietiskelyä syväyhteyden muodostamiseksi ja värihengityksiä. Kiitosrinki ja loppu-ulvahtelut. Sitä ennen yhteenveto kellinääristä.

Mitä saat kellinääristä

  • Yhteinen ja henkilökohtainen virkistyminen sekä voimaantuminen kesäisen luonnon avulla
  • Polunpää metsätajunnan avaamiseksi
  • Iloinen ja läsnäoleva hassuttelu voimavaraksi
  • Yksinkertaisten metsäisten syvävirkistäytymis- ja hyvänolontaitojen opettelu oman hyvänolon ja terveyden ylläpitoon – ilonpilke silmäkulmassa
  • Tietoa milloin suunnata askeleet mäntykankaalle, milloin kuusikkoon tai milloin koivikkoon. Mitä kerätä yrtti-, marja- ja sienikoppaan, kun hiljainen tulehdus jyllää sisuksissa ja masentaa
  • Kuinka tehdä metsätankkausta syksyn ja talven tarpeisiin

Milloin

9.6.2018 klo 13-17

Eräjärven Eerolassa, Eerolanmutka 12, 35220 Eräjärvi, Orivesi

Hinta

65,00 € / hlö

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

erajarven.eerola@eerola.net / p. 040 515 3362

Peruutusehdot

Sydämellisesti tervetuloa!