Runon ja suven päivän Runollisessa teeillassa kuullaan runoilija Jasmin Jämsénin esittämänä hänen runojaan teoksestaan Siellä missä elävät unelmamme. Ohessa maistellaan muutamia teelaatuja ja nautitaan leivonnaisista. Tervetuloa herkistymään runojen syvällisistä sanomista ja tuntemaan niiden kautta elämän ihmeellinen kauneus.

Uuden aikakauden runoilija

Jasmin Jämsén (s.1997) on uuden aikakauden runoilija ja taiteilija. Hän aloitti öljyvärimaalaamisen 6-vuotiaana asuessaan Pietarissa ja runojen kirjoittamisen muutama vuosi sen jälkeen. Jasmin on valmistunut Helsingin kuvataidelukiosta ja menestynyt kirjoituskilpailuissa. Omia runo- ja taidenäyttelyitä hän on pitänyt ulkomailla ja Suomessa. Jasmin opiskelee Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulussa.

Syvällistä elämän tulkintaa

Jasmin Jämsénin runokirja Siellä missä elävät unelmamme on omistettu tunteille ja elämän rikkaudelle. Se tuo meille uuden aikakauden kynnyksellä elämän syvemmät merkitykset perinteisen runouden keinoin. Kirjassa on Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi sata tunteikasta runoa ja aforismia. Aiheina ovat henkisyys, elämä ja rakkaus. Runot heijastavat kirjoittajan herkkää sielunmaisemaa. Lukija löytää runoista kosketuksen omaan elämäänsä.

Lue tästä Minä Olen -lehden haastattelu Jasminista.

 

Ajankohta

6.7.2018 klo 18

12,00 € /hlö sisältäen teetarjoilun

Eräjärven Eerola, Eerolanmutka 12, 35220 Eräjärvi, Orivesi

 

Sydämellisesti tervetuloa!