Tunteiden yönä Kirsi Rannon enkelikonsertti ja luento 11.8.2017

Kirsi Ranto on laulaja-lauluntekijä, joka tunnetaan tänä päivänä sykähdyttävistä, hiljaisuuteen virittävistä Enkelikonserteistaan ympäri Suomea. Enkelikonserteissaan Kirsi laulaa ja soittaa pianoa, ja kutsuu sielukkaalla musiikillaan ja tarinoinnillaan kuulijansa valon, rakkauden ja enkelten hoivaavaan maailmaan.

Kirsille musiikki on pyhä väylä oman sydämen lempeään kuunteluun sekä jumalallisen kokemiseen. Sanojen ja musiikin välillä hiljaisuus hoitaa, herkistää, avaa, pysäyttää… saa muistamaan mistä elämässä on pohjimmiltaan kyse. Enkelikonsertissa kuullaan Kirsin omia sävellyksiä, muun muassa Hiljainen pyyntö, Anna mun tulla kotiin ja Siivet. Kaikille tunnetut Ave Maria ja Saviruukku ovat aina yhtä koskettavia.

Kirsi Rannon luento:

”Ole se valo joka olet – sydämenpolulla enkelten kanssa”

Kirsi Ranto on tehnyt ilontäytteistä ja voimaannuttavaa enkelityötään ympäri Suomea. Hän on kirjoittanut kaksi kirjaa ”Ole se valo joka olet” (Tammi 2013) ja ”Pehmeä kuin kukka, kova kuin timantti” (Tammi 2015), sekä julkaissut useita levyjä.

Kirsi kirjoittaa myös suosittua Deepthi-blogiaan sekä ohjaa hiljentymiseen virittäviä EnkeliJumalatar-iltoja ja -retriittejä. Kirsin oma matka suositusta tangokuningattaresta tietoisen sydämenpolun kulkijaksi on kulkenut enkelten ja Äiti Amman johdatuksessa.

Tänä päivänä hän auttaa ihmisiä voimaantumaan ja elämään sydämestä käsin puhuen mm. enkeleiden avusta polullamme, pyhästä naiseudesta, oman voiman aktivoimisesta sekä uuden ajan innostavista mahdollisuuksista tietoisella sydämenpolullamme. Tunteiden Yön luennolla Kirsi valottaa omaa polkuaan enkelten kanssa sekä ohjaa yhteisen enkelimeditaation.

Markku Huhtalan tanssiorkesteri – tunteikasta tanssimusiikkia

Illan hämärtyessä koivuin ja pihlajin koristellussa ladossa tunteikkaan tanssimusiikin saloihin johdattaa mukaansatempaava Markku Huhtala yhtyeineen.

 

 

 

 

 

Enkeli-meediotilaisuus – Tarja Senne

Henkimaailma lähestyy sinua ns. transsityöskentelyssä enkelienergialla, valolla, ilolla ja rakkaudella lempeästi ohjaten ja neuvoen elämäsi poluilla. Tulethan tilaisuuteen n. 10 min ennen tapahtuman alkua.

Klo 15.30 – 16.30
Hinta 20,00 €/hlö

Henkilökohtaiset yksityisistunnot – Tarja Senne

Selvänäkötulkinta, aurasta katsominen tai energiahoito. Saat tietää mitä oppaasi-auttajasi haluaa sinulle kertoa, kenties terveyttä koskevia asioita, tulevaisuutte usein symbolien muodossa sekä ohjausta elämääsi. Ehkä Rakkaasi toiselta puolelta haluaa lähestyä sinua. Mahdollisesti voi myös avautua entisiä elämiä.  Tule istuntoon avoimin mielin.

Varaa aikasi puhelimitse 040 515 3362 tai sähköpostilla erajarven.eerola@eerola.net

Täynnä. Tiedustele mahdollisia peruutusaikoja.

Aika 45 min. Hinta 75,00 €/hlö.

http://www.valoilorakkaus.com/

Selvännäkijä Riina Alén

Tv:stäkin tuttu selvänäkijä, enkelitulkitsija, meedio sekä  kaukoparantaja Riina Alén tekee selvänäkijän ja meedion tulkintoja  Tunteiden yössä aina niin kauniisti ja rohkaisevasti puhuvien  Enkeleiden avustuksella. Hän kanavoi myös enkelihoitoa esimerkiksi  chakroihisi energioidesi kohottamiseksi, kipujen hoitoon tai  ahdistavien siteiden katkaisuun Sinulle läheiseen ihmiseen. Hän saa  myös yhteyden edesmenneisiin henkilöihin. Enkelit ovat aina mukana  tulkinnoissa ja hoidoissa. Tulkinnan aikana Riina nostaa halutessasi  enkelikortteja, joista saat vahvistusta ja ohjausta. Riina kanavoi  Sinulle positiivisella ja myötätuntoisella otteella tietä, miten  pääset parhaiten kohti rakkaudellista ja onnellista elämää.

Varaa aikasi puhelimitse 040 515 3362 tai sähköpostilla erajarven.eerola@eerola.net

Alkaen klo 16.30
Tulkinta 30 min/ 50€ tai 20 min/ 35€ tai
www.lahellataivasta.fi

Tuokio itselle -workshop

Tervetuloa pysähtymään tuokioksi itsesi äärelle. Istahda, tee olosi mukavaksi ja anna itsesi olla juuri sitä mitä olet.

Mitkä ovat päällimmäiset tunteesi juuri nyt? Mikä kehosi osa kaipaa huomiota? Oletko tänään yhteydessä omaan voimaasi? Vai tuntuuko kenties, että elät tätä elämää itsesi vierestä?

Ronja Kiviahon johdattama tuokio on sinua varten. Että voisit tulla itsesi äärelle ja osoittaa rakkautta itsellesi, vailla arvostelua tai vaatimista. Että voisit rakastaa sitä Sinua joka olet silloin kun ulkoiset olosuhteet ovat suotuisat ja yhtä lujasti rakastaa sitä Sinua joka olet silloin, kun koet pelkoa, riittämättömyyttä, kateutta, epäonnistumista.

Tarkoitus on saattaa sinut tuokioksi omakohtaisen kokemuksen äärelle omasta tilastasi, apunamme mm. mielikuvamatkat, meditaatio, voimakortit sekä käytännön harjoitukset. Lopussa on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia tai vain jäädä hetkeksi nauttimaan oman itsensä Ihanasta Seurasta!

Klo 17.00-19.00

Joogaa – Maija Myllymäki

Klo 20.30-21.30

Rentoa ja helppoa hathajoogaan pohjaavaa joogaa. Huolehdimme selän hyvinvoinnista, keskitymme hengitykseen ja tunnemme maan jalkojemme alla. Oma joogamatto/jumppa-alusta mukaan, jos mahdollista.

Muu ohjelma

Mahdollisuus ostaa tunteella tehtyä aistikasta ruokaa ja pieniä herkkupaloja.

Ruusuntuoksuisessa tee- ja kahvihuoneessa saatavilla aidosta ruusuöljystä tehtyjä tuotteita ja koruja, mm. enkelinkutsukelloja. Myynnissä myös erilaisia teevaihtoehtoja.

Illan aikana myös Jasmin Jämsénin Sielujen varjot -runonäyttely tunteikkaista ja syvällisistä runoista. Saatavilla myös hänen juuri julkaistu runokirja Siellä missä elävät unelmamme.

Milloin

Tunteiden yö 11.8.2017 klo 15.30 – 01
Kirsin Rannon luento alkaen klo 17
Kirsin Rannon enkelikonsertti alkaen klo 19

Hinta

Koko illan lippu ennakkoon 9.8.2017 saakka 40,00 €/hlö ja ovelta 45,00 €/hlö sisältäen Kirsi Rannon luennon ja konsertin sekä ohjelmalipun

Ohjelmalippu 20,00 €/hlö sisältäen pääsymaksun, tanssiorkesterin, joogan ja Tuokio itselle -workshopin

Enkeli-meediotilaisuus (Tarja Senne) lisämaksu 20,00 €/hlö

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittaudu erajarven.eerola@eerola.net tai 040  515 3362.

Sijaitsemme tunnin matkan päässä Tampereelta.

Meillä on myös tarvittaessa mahdollisuus majoittua.

Vielä ehtii tehdä kesäreissun idylliseen maalaismiljööseen!

Sydämellisesti tervetuloa!