Tee- ja kahvihuone Siirin Salonki & puoti

Tunnelmallinen kahvila Oriveden Eräjärvellä

Suojaisan pihapiirin siimeksessä voi nauttia poreilevaa lehtikuohua, marjaisia leivonnaisia ja pientä suolaista. Tarjolla on runsaan teemenun lisäksi muun muassa männynneulasmehua ja katajanmarjasnapsia sekä inkivääri- ja hunajalikööriä. Haudutetuista teistä löytyvät niin mustan, vihreän kuin valkoisenkin teen variaatiot.

Vanhan ajan tyylihuonekaluilla sisustetussa kesäkahvilassa, Tee- ja kahvihuone Siirin Salongissa, voi levähtää myös sherrylasin, konjakin, virkistävän drinkin tai pienpanimooluen parissa.

Eerolan isoisovanhemmat Siiri ja Einari Eerola muistetaan kylällä vahvoina persoonina. Einari oli tunnettu suurista voimistaan ja huumoristaan, Siiri mieleenjäävistä leipomuksistaan. Siirin perinteitä vaalien kestitsemme vieraita hänen mukaansa nimetyssä tee- ja kahvihuoneessa.

Kansanperinne -teemamme tulee esiin muun muassa Eräjärven Kyläsuklaassa, jota on kesäpuodissamme. Eräjärvi- ja Orivesi -suklaat ovat mainioita tuliaisia. Lisäksi puodissa on saatavilla uniikkeja käsitöitä, tuotteita aidosta ruusuöljystä, teetä, koruja ja runokirjoja.

Idyllinen maalaishenkinen ravintolamme tarjoaa makuelämyksiä muun muassa Musiikillisilla Sunnuntaibrunsseilla ja Kesäisillä lounaspöydillä.

Milloin

Avoinna jälleen kesällä 2021

Eräjärven Eerola, Eerolanmutka 12, 35220 Eräjärvi, Orivesi

Lisätiedot

Puh. 040 515 3362 / erajarven.eerola@eerola.net

Sydämellisesti tervetuloa!