Elämä on taikaa -hyvinvointitapahtuma kutsuu yhteen hyvinvoinnin eri osa-alueista kiinnostuneet. Tapahtuma koostuu elämän polulle voimaa antavista ja innostavista luennoista, erilaisista hoidoista, esittelyistä sekä muusta monipuolisesta ohjelmasta. Ohjelmassa muun muassa:

Tara Lange

Vihermehut – Elinvoimaa luonnollisesta energiajuomasta -luento

Kirailija ja hyvinvointivalmentaja Tara Lange pitää sunnuntaina 5.8. innostavan, koskettavan ja ajatuksia herättävän luennon vihermehuista ja niiden vaikutuksesta terveyteemme ja elinvoimaamme. Tara kertoo tyttärensä ja miehensä paranemistarinat sekä filosofiaansa mehustamisesta. Mitä kaikkea voi mehustaa ja miksi? Luennolla näet miten helposti ja vaivattomasti saat valmistettua turvallisista luonnon antimista energisoivia, puhdistavia, parantavia ja herkullisia mehuja! Luento sopii kaikenikäisille. Luennon jälkeen saat sähköpostitse kattavan tietopaketin mehustamisesta – tietoa eri laitteista ja alennuskoodeja niihin sekä printattavat listat mehustettavista raaka-aineista ja niiden esivalmistelutavasta.

“Tara puhuu selkeästi, karismaattisesti, innostavasti, palavasti ja vakuuttavasti! Miten raikas ja salliva katsomus hänellä onkaan. Mitään ei tuputa vaan ohjaa oman osaamisen ja tiedon äärelle, vaikka aihe on näinkin ”kuuma peruna” kuin ravinto ja parantuminen. Siitä täydet pisteet!”

Tara Lange

Tikapuut rakkauteen – Tunne itsesi -luento

Taran toisen luennon aihe 5.8. on Tikapuut rakkauteen – tunne itsesi. Mitä raskaat tunteet – häpeä, syyllisyys, apatia, suru, pelko, himo, viha ja ylpeys yrittävät meille kertoa? Onko aina tarkoitus olla onnellinen ja voimissaan, tuntea vain rohkeutta, olla neutraali tai halukas, hyväksyvä, ymmärtäväinen ja rakastava yli-ihminen vai onko meidän “huonoina” pitämillä tunteilla joku tarkoitus ja oppi? Tunteiden tikapuut on koko perheen loistava työkalu, josta oppia tunnistamaan tunnetilojaan. Mikä on sinun perustunteesi ja mitä tunteita välttelet? Yksinkertaisen ja ajatuksia herättävän työkalun voimin oivaltaa itsestään ja muista hämmästyttäviä asioita. Luennollaan Tara kertoo miten tikapuita voi käyttää omassa arjessaan – lisäämään hyväksyntää ja ymmärrystä muita kohtaan, mutta ennen kaikkea löytääkseen tasapainon ja oman totuuden omien tunteidensa avulla.

”Olen lukenut ja opiskellut paljon, mutta koskaan en ole törmännyt mihinkään näin helposti ymmärrettävään, mullistavaan, informatiiviseen ja hyödylliseen tapaan puhua tunteista kuin Taran tikapuut rakkauteen! Yleensä yhtä tunnetta käsitellään aina erillisenä juttuna, mutta Tara käsittelee asiaa laajasti ja tuo kaikki tunteet samalle kartalle tai siis tikapuille ja selittää niiden keskinäisiä suhteita ja sitä miten voimme ymmärtää jokaisen tunteen tärkeän lahjan itsellemme. Kaikki tämä hauskasti, suoraan ja innostavasti!”

Elina Asumaniemi

Eläinkommunikointi eläinystäviemme viestien tulkinnassa -luento & henkilökohtaiset eläinkommunikoinnit

Mitä eläimet antavat ja opettavat meille? Eläinkommunikoija Elina Asumaniemi luennoi eläinkommunikaatiosta, jonka avulla opitaan ymmärtämään paremmin omaa eläinystävää. Eläimillä on meille paljon asioita, joita voimme oppia kuuntelemaan ja kommunikoimaan niiden kanssa sekä auttamaan erilaisissa ongelmissa.

Elina tekee myös henkilökohtaisia eläintulkintoja, joissa selviää mitä lemmikkisi ajattelee elämästään. Myös edesmenneiden lemmikkien ajatuksiin saadaan yhteys.

Tuo mukanasi kuva eläinystävästäsi ja selvitä onko lemmikilläsi kaikki hyvin. Elina antaa myös reiki- ja ayurvedahoitoa.

Aija Vilokkinen

Terveyttä luonnonkasveista -luento, hyvinvointihoidot & tarot-tulkinnat

Terveyttä luonnonkasveista –luennolla klo 11-12 diplomivyöhyketerapeutti ja luontaishoitaja Aija Vilokkinen valaisee luonnonkasvien voimaannuttavaa maailmaa. Lisäksi hän antaa viikonlopun aikana vyöhyketerapiaa, intialaista päähierontaa, energiahoitoa ja korvakynttilähoitoa. Hän on myös erikoistunut tarot-tulkintoihin. Hoitoihin toivotaan etukäteisilmoittautumista. 

 

 

Teijo Kauppinen

Ravitsemuksen merkitys terveydelle -luento

Ravitsemuksen merkityksestä terveydelle esitelmöi sunnuntaina 5.8. klo 11 terveys- ja hyvinvointikirjallisuuden tuntija Teijo Kauppinen. Hän kertoo ravintolisien vaikutuksesta terveydelle. Hänellä on pitkä kokemus ravintolisistä ja niiden käytöstä.

Vaihtoehtohoidot -luento

Toisella luennollaan 5.8. klo 13.30 hän esittelee vaihtoehtoisia ja täydentäviä hoitoja havainnollistavin esimerkein. Lisäksi hän kuvailee omakohtaisia kokemuksiaan vaihtoehtohoidoista.

Muu ohjelma

Viikonlopun lounaspöydissä on kehoa helliviä herkkuja. Myymälästä löytyy teeman henkeen liittyviä tuotteita. 

Milloin

4.-5.8.2018 klo 11-18

Eräjärven Eerolassa, Eerolanmutka 12, 35220 Eräjärvi, Orivesi

 

Viikonlopun ohjelma:

Lauantai 4.8. klo 11-18

klo 11-12 Terveyttä luonnonkasveista –luento, Aija Vilokkinen

klo 12-15 Hyvän olon lounaspöytä

Diplomivyöhyketerapeutti ja luontaishoitaja Aija Vilokkisen hoitoaikoja saatavilla koko päivän ajalle vyöhyketerapiaan, intialaiseen päähierontaan, energiahoitoon ja korvakynttilähoitoon. Hän tekee myös tarot-tulkintoja.

 

Sunnuntai 5.8. klo 11-19.30

klo 11 Ravinnon merkitys terveydelle -luento, Teijo Kauppinen

klo 12 Eläinkommunikointi -luento, Elina Asumaniemi

klo 12-15 Hyvän olon lounaspöytä

klo 13.30-14.15 Kokemuksia vaihtoehtohoidoista -luento, Teijo Kauppinen

klo 15-17 Vihermehu – elinvoimaa luonnollisesta energiajuomasta -luento, Tara Lange

klo 17.30-19.30 Tikapuut rakkauteen – tunne itsesi -luento, Tara Lange

Diplomivyöhyketerapeutti ja luontaishoitaja Aija Vilokkisen hoitoaikoja saatavilla koko päivän ajalle vyöhyketerapian, intialaiseen päähierontaan, energiahoitoon ja korvakynttilähoitoon. Hän tekee myös tarot-tulkintoja.

Eläinkommunikoija Elina Asumaniemen hoitoaikoja ayurveda- ja reikihoitoihin saatavilla koko päivän ajan. Hän tekee lisäksi henkilökohtaisia eläinkommunikointeja.

 

Hinta

Tara Langen luennot

25€/ per luento tai
45€/ kumpikin luento yhteensä

Liput ennakkoon kumpaankin Tara Langen tilaisuuteen yhteensä 40€ erajarven.eerola@eerola.net/040 515 33 62 tai paikan päältä 45€

Viherluennolta voi ostaa jatkopaikan inspiroituneena Tikapuut rakkauteen -osioon, paikanpäältä.

 

Ravinnon merkitys terveydelle – luennolle ja Eläinkommunikointi -luennolle vapaa pääsy

 

Elina Asumaniemen hoidot

Päähieronta intialaiseen ayervedaan perustuen ilman öljyä 25€/30 min

Energiahoito 25€/30 min

Henkilökohtainen eläinkommunikointi 25€/30 min

 

AijaVilokkisen Terveyttä luonnonkasveista -luento 4.8. klo 11-12 12€

 

Aija Vilokkisen hoidot

Vyöhyketerapia 30€/ 30min

Energiahoito 30€/ 30 min

Intialainen päähieronta 30€/30 min

Tarottulkinta 30€/30 min

Pikatulkinta 20€/15 min

 

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Taran luennolle erajarven.eerola@eerola.net/040 515 33 62.

Hoitoihin pyydetään etukäteisilmoittautumista, mutta hoitoihin on mahdollisuus varata aika myös paikan päällä, mikäli on tilaa.

Sijaitsemme tunnin matkan päässä Tampereelta.

Meillä on myös mahdollisuus majoittua.

Kokoonnutaan yhdessä nauttimaan elämän taiasta… 

Sydämellisesti tervetuloa!