Tietoa meistä

300-vuotinen sukutila, 40 vuotta juhlia

Lähes 300-vuotinen sukutila Eräjärven Eerola on ollut samalla suvulla vuodesta 1721. Tilalla toimii tällä hektellä 10, 11. ja 12. isäntäpolvi. Hannele Eerola-Jämsén kestitsee vieraita sukutilallaan ruokailu-, majoitus- ja juhlapalveluyrityksessään. Juhlapalvelutoimintaa tilalla on ollut jo yli neljänkymmenen vuoden ajan. Tilattujen tilaisuuksien lisäksi tilalla järjestetään avoimia tapahtumia, kuten musiikillisia sunnuntaibrunsseja, lounaspöytiä, hyvinvointitapahtumia ja konsertteja.

Raikkaita tuulia ulkomailta

Hannele Eerola-Jämsén perheineen on aikoinaan asunut yli kymmenen vuotta ulkomailla hänen puolisonsa suurlähettiläs Kauko Jämsénin edustaessa Suomea muun muassa Sofiassa, Pietarissa ja Moskovassa. Kauko Jämsén on edustanut Suomea lisäksi Yhdysvalloissa ja Ranskassa. Vuonna 2009 perhe palasi juurilleen Eerolaan. Yritystoimintaan ammennetaan uusia raikkaita tuulia ulkomailta tilan pitkiä perinteitä kunnioittaen. Kotitalousopettaja Hannele Eerola-Jämsén on toiminut kouluttajana muun muassa K-ryhmässä ja muussa aikuisopetuksessa, freelancetoimittajana sekä vastannut ja emännöinyt ulkomailla asuessaan edustustilaisuuksien järjestämisestä Suomen ulkomaan edustustoissa. Diplomaattielämä on avartanut maailmankuvaa ja saanut näkemään asioiden syvimmän merkityksen. Se on entisestään luonut arvostusta omia juuria kohtaan ja saanut näkemään niiden tarjoamien mahdollisuuksien kirjon. Olemme onnellisia saadessamme jakaa ne kanssanne.

Kaukaa näkee lähelle

”Kaukaa näkee lähelle” on sloganimme, sillä tilan toiminnassa on aistittavissa kansainvälinen vire ja ennakkoluuloton katse tulevaan. Teemat saavat usein inspiraation perheen omista lähtökohdista ja pyrkimyksestä luoda uudenlaista elämäniloista yritystoimintaa keskelle maaseutua. Eerolassa kohtaavat aitous ja ylellisyys, leikkimielisyys ja rauhallisuus sekä läsnäolon voima ja jatkuva halu olla edellä aikaa. Meille iloa tuovat kohtaamiset vieraiden kanssa. Vieraiden viihtyvyyden lisäksi meille on tärkeää koko alueen elinvoimaisuus. Meillä ja lähellämme on paljon koettavaa.

Vieraiden lisäksi Eerolan miljöö inspiroi perheen tyttären, runoilija Jasmin Jämsénin elämänfilosofisia runoja ja taidetta, jota on nähtävillä Eerolassa. Toiminnassa ovat mukana myös pikkuveli Johannes ja vanha emäntä Hellevi Eerola.

Teemme kaiken sydämellämme.

Olette lämpimästi tervetulleet meille,

Oriveden sydämeen.