• kahvila eräjärvi

Teehuone ja kahvila Siirin Salonki & puoti

Tunnelmallinen antiikkihuonekaluin sisustettu kahvila Eräjärven sydämessä Orivedellä

Suojaisan pihapiirin siimeksessä voi nauttia poreilevaa lehtikuohua, marjaisia leivonnaisia ja pientä suolaista. Tarjolla on runsaan teemenun lisäksi muun muassa männynneulasmehua ja katajanmarjasnapsia sekä inkivääri- ja hunajalikööriä. Haudutetuista teistä löytyvät niin mustan, vihreän kuin valkoisenkin teen variaatiot.

Vanhan ajan tyylihuonekaluilla sisustetussa kesäkahvilassa, Tee- ja kahvihuone Siirin Salongissa, voi levähtää myös sherrylasin, konjakin, virkistävän drinkin tai pienpanimooluen parissa.

Kansanperinne -teemamme tulee esiin myös Eräjärven Kyläsuklaassa, jota on kesäpuodissamme. Eräjärvi- ja Orivesi -suklaat ovat mainioita tuliaisia. Lisäksi puodissa on saatavilla uniikkeja käsitöitä, tuotteita aidosta ruusuöljystä, hunajaa, teetä, koruja ja runokirjoja.

Kesän teemamme on Kansanperinteen juurilla – Haltijat, loitsut ja myytit heräävät eloon. Lue lisää tapahtumista  kesälehdestämme.

Idyllinen maalaishenkinen ravintola tarjoaa makuelämyksiä muun muassa Musiikillisilla Sunnuntaibrunsseilla ja Kesäisillä lounaspöydillä.

Koe Eräjärven tunnelmallinen kesäkahvila!

Milloin

8.6.-11.8.2019

Avoinna ti-su klo 13-18.

Eräjärven Eerola, Eerolanmutka 12, 35220 Eräjärvi, Orivesi

Lisätiedot

Puh. 040 515 3362 / erajarven.eerola@eerola.net

Sydämellisesti tervetuloa!

2019-07-19T19:47:30+00:00