Majoitus 2017-10-06T15:51:24+00:00

Majoitus

Eräjärven Eerolassa on aamiaismajoitusta vierastalo Lehdokissa, mökeissä, piharakennuksessa sekä maatilan alkuperäisissä aitoissa. Todelliseen maalaistunnelmaan pääsee yöpymällä romanttisissa aitta- ja piharakennuksissa. Aitoissa voit aistia entisajan tunnelman ja herätä pirteänä rentouttavan yön jälkeen. Erikoisuutena on vuodelta 1751 peräisin oleva aitta, jossa hääparia odottaa olkivuode pellavalakanoineen.

Vuonna 2012 remontoidussa, omaperäisesti sisustetussa vierastalo Lehdokissa majoitutaan ympäri vuoden. Viihtyisässä pihassa on leppoisaa istuskella omena- ja kirsikkapuiden katveessa. Lehdokki on alun perin vuonna 1949 vihitty vanha Eräjärven terveystalo, joka kuuluu Eräjärven historiallisten rakennusten listalle. Talo on rakennettu ruotsalaisten lahjoittamista rakennusmateriaaleista, jotka he ovat lahjoittaneet sodasta kärsineelle Suomelle. Tästä kerrotaan seinällä olevalla muistolaatalla. Lehdokissa on mahdollisuus viettää yö mm. lääkärin vastaanottohuoneessa tai kätilön kammarissa. Huoneet ovat 2 hengen huoneita, joissa useimmissa on oma kylpyhuone ja minikeittiö. Lehdokki soveltuu myös pienimuotoisten kokousten ja illanviettojen pitoon.

Aamulla herkistystään nauttimaan pihapöydälle katetusta maittavasta aamiaisesta auringon noustessa. Päivälliseen ja iltapalaan on mahdollisuus etukäteen tilattaessa. A-oikeudet mahdollistavat monipuolisen juomatarjoilun.

Kysy tarjous!

”Suomalaista maalaisidylliä parhaimmillaan.”

”Juuri meille sopiva paikka, ihanteellinen. Motivoiva, inspiroiva. Rauhallinen, huokui vanhaa ystävyyttä. Energiat kohdallaan. Suositellaan muillekin. Talon tytär hurmaava runotyttö. Ystävällisyys oli läsnä.”

» Lue lisää vieraskirjasta!