Majoitu persoonallisesti

Eräjärven Eerolassa on aamiaismajoitusta vierastalo Lehdokissa, mökeissä, piharakennuksessa sekä maatilan alkuperäisissä aitoissa. Todelliseen maalaistunnelmaan pääsee yöpymällä romanttisissa aitta- ja piharakennuksissa. Aitoissa voit aistia entisajan tunnelman ja herätä pirteänä rentouttavan yön jälkeen. Erikoisuutena on vuodelta 1751 peräisin oleva aitta, jossa hääparia odottaa olkivuode pellavalakanoineen.

Vuonna 2012 remontoidussa, omaperäisesti sisustetussa vierastalo Lehdokissa majoitutaan ympäri vuoden. Viihtyisässä pihassa on leppoisaa istuskella omena- ja kirsikkapuiden katveessa. Lehdokki on alun perin vuonna 1949 vihitty Eräjärven terveystalo, joka kuuluu Eräjärven historiallisten rakennusten listalle. Talo on rakennettu ruotsalaisten lahjoittamista rakennusmateriaaleista, jotka he ovat lahjoittaneet sodasta kärsineelle Suomelle. Tästä kerrotaan seinällä olevalla muistolaatalla. Lehdokissa on mahdollisuus viettää yö mm. lääkärin vastaanottohuoneessa tai kätilön kammarissa. Huoneet ovat 2 hengen huoneita, joissa useimmissa on oma kylpyhuone ja minikeittiö. Lehdokki soveltuu myös pienimuotoisten kokousten ja illanviettojen pitoon.

Aamulla herkistystään nauttimaan maittavasta aamiaisesta auringon noustessa. Päivälliseen ja iltapalaan on mahdollisuus etukäteen tilattaessa. A-oikeudet mahdollistavat monipuolisen juomatarjoilun.

Vierastalo Lehdokki

Kahden hengen huone 128 €/yö ja yhden hengen huone 99 €/yö sisältäen maalaisaamiaisen, majoituksen ja liinaavaatteet pedattuina

Huoneissa on oma suihku lattialämmityksellä, wc, televisio, wifi sekä huonetyypistä riippuen oma minikeittiö.

Lisävuode 40 – 60 €/yö

Alkuperäiset idylliset aittahuoneet

Aittahuoneet saatavilla kesäaikaan.

Kahden hengen huone 108 €/yö ja yhden hengen huone 84 €/yö sisältäen maalaisaamiaisen, majoituksen ja liinaavaatteet pedattuina

Suihku- ja wc-tilat juhlatilojen yhteydessä pihapiirin toisella puolella.

Lisävuode 40 –  54 €/yö

Aamiainen tilattavissa etukäteen 17.9.-31.5. 10 €/hlö.

Pihapiirin tunnelmallinen sauna saatavilla tilauksesta.

Pyydämme olemaan suoraan yhteydessä meihin majoitustiedusteluihin liittyen. Kaikki huoneemme eivät ole esillä nettisivuillamme.

Annamme mielellämme lisätietoja.

 

Tiedustelut ja varaukset