Ajankohtaista 2017-06-29T12:24:15+00:00

Ajankohtaista

Me Eräjärven Eerolassa Orivedellä olemme valinneet tämän vuoden teemaksi henkisen hyvinvoinnin edistämisen ja elämän rikkauden oivaltamisen. Kesän tapahtumat ovat mieltä lämmittäviä ja syvällisiä ajatuksia herättäviä.

Suosittujen Musiikillisten sunnuntaibrunssien lisäksi idyllisessä pihapiirissä voitte nauttia tee- ja kahvihuoneen tarjonnasta, tutustua Jasmin Jämsénin Sielujen varjot -runonäyttelyyn ja aistia enkelienergiaa hiljentymis- ja meditaatiotilassa. Kesäiltojen runo- ja musiikki-illat herkistävät mielemme.

Tunteiden yö on laaja ja moniulotteinen yöhön asti kestävä tapahtuma. Kirsi Rannon luento johdattaa meidät oman sydämen polkumme tuntemiseen, jolloin hänen mukaansa runsaus, ilo, vapaus ja rakkaus ovat kaikkien saavutettavissa. Kirsin ohjelma jatkuu meditatiivisen lumoavalla enkelikonsertilla. Illan aikana on myös muuta ohjelmaa, jonka lomassa ravintolassamme tarjoillaan kesäisiä herkkuja.

Tunteikkaan tanssimusiikin saloihin johdattaa mukaansatempaava Markku Huhtala yhtyeineen. Näiden uusien teematapahtumien rinnalla häät, perhe-, suku- ja yritysjuhlat kuuluvat kesäämme. Meillä voitte majoittua ympäri vuoden vierastalo Lehdokissa ja kesäaikaan myös vanhanajan aitoissa.

Odotamme teitä,

Hannele Eerola-Jämsén
Yrittäjä, kotitalousopettaja
Eräjärven Eerola – Ruokailu-, majoitus- ja juhlapalvelut

Tuomme auringon kesääsi

» Menneet tapahtumat